Home › Over konijnenportaal

Over konijnenportaal

Jacq Groenewoud over konijnenportaal

De ontwikkelingen op het gebied van internet zijn enorm. Steeds meer organisaties ontdekken het internet als ‘het’ medium van vandaag en van de toekomst. Vanuit dit oogpunt is het idee ontstaan om konijnenhouders middels een internetapplicatie snel en adequaat te voorzien van relevante informatie. Na de ontwikkeling van een dergelijke applicatie introduceert Victoria Mengvoeders het ‘konijnenportaal’. Tot op heden bood Victoria Mengvoeders haar diensten met name aan in de vorm van bedrijfsbezoeken waarbij de adviseur er samen met u naar streeft een optimale bedrijfsvoering te realiseren. Het konijnenportaal biedt u als konijnenhouder daarnaast een extra service door middel van kennisdeling via de digitale snelweg.

Als specialist in konijnvoeders heeft Victoria Mengvoeders al jaren een vooraanstaande naam in de konijnenhouderij. Echter houdt het werk van Victoria Mengvoeders niet op bij het leveren van konijnvoeders en de afstemming van deze voeders op de specifieke eisen van de afnemers in het algemeen en hun konijnen in het bijzonder. Graag voorzien zij de konijnenhouders op een zo efficiënt mogelijke manier van voor hen specifieke kennis en informatie. Om dit te verwezenlijken heeft Victoria Mengvoeders het initiatief ‘Konijnenportaal.nl’ in het leven geroepen.

Konijnenportaal.nl is een internetapplicatie waar digitale kennisdeling met betrekking tot de konijnenhouderij mogelijk gemaakt wordt. Wanneer u zich als konijnenhouder aanmeldt op de website, www.konijnenportaal.nl, wordt er een persoonlijk account aangemaakt waarmee u toegang krijgt tot het portaal. Het portaal bestaat uit twee gedeeltes. Het algemene gedeelte is voor iedere konijnenhouder toegankelijk en het bedrijfsspecifieke gedeelte alleen voor de geregistreerde gebruikers. De beschikbare informatie en checklists hebben betrekking op onderwerpen als diergezondheid, voeding, voortplanting, management, feiten en cijfers etc. Kortom alles wat te maken heeft met de konijnenhouderij.

Voor u als konijnenhouder biedt deze applicatie verschillende voordelen zoals de efficiënte manier van kennisdeling en ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Een ander voordeel is dat u binnen de studiegroep waarbij u bent aangesloten online kunt discussiëren over verschillende onderwerpen welke voor u van belang zijn. U hoeft hiervoor dus niet meer de deur uit maar voert uw discussie via het betreffende forum op het portaal.

Victoria Mengvoeders maakt het mogelijk u als konijnenhouder op een gemeenschappelijke manier van kennis en informatie te voorzien waarbij u als konijnenhouder echter individuele aandacht krijgt.